Activiteiten

... en onze camping ligt er middenin!


Bergen, kliffen, via ferrata's en boulderrotsen die een bergbeklimmersdorp waardig zijn, wachten op berg- en klimliefhebbers. De Maltavallei staat niet voor niets bekend als de “vallei van het vallende water”, want zelfs bij ijzige temperaturen gaat het hart van ijsklimmers sneller kloppen.

In de zomer biedt de Maltavallei bijna alles voor een natuurliefhebbende vakantie. Langs het fietspad R9 kun je op de fiets of tijdens een hardloopexcursie genieten van het Maltatal in al zijn pracht. Voor de dapperen zijn er zelfs kloven met watervallen die uitnodigen tot canyoning of gewoon om nieuwe energie op te doen. De Millstättersee of het buitenzwembad met glijbaan in Gmünd zijn in korte tijd te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Excursiebestemmingen zoals de stuwdam Kölnbreinsperre, talrijke hoogtepunten in de kunstenaarsstad Gmünd en de omgeving maken een vakantie voor het hele gezin compleet. Geniet van de valleien en bergen, de bossen en meren, rivieren en beken en versterk jezelf met een snack in een taverne, kaasknoedels in een goede herberg of lekker eten in een van de lokale restaurants.

Klimmen & boulderen

Bergbeklimmen & wandelen


Eisklettern

Schitourengehen


Fietsen

zwemmen


Canyoning

Raften


3D cursus boogschieten

Bestemmingen voor excursies